HAVING A PARTY?

We have tables for dinner or just for drinks from 2 people all the way through to 150 for the whole venue. In 2018 we added a new space at the rear of Project Social which can hold 25 people for dinner or up to 40 for drinks. We do not charge for reservations or have minimum spends all we ask is that you come along and have a good time.

Tenemos sitio para comer o tomar algo desde 2 a 150 personas en todo el local. Este año añadimos una nueva sala en la parte de atrás del restaurante con capacidad para 25 comensales o hasta 40 personas tomando algo. No tenemos gasto mínimo ni se cobra por ocupar la sala, lo único que pedimos es que vengais a pasarlo bien

For larger food bookings we have set menus and require a pre-order to make things easy for everyone.

Para grupos grandes a partir de 10 personas tenemos un menú especial y pedimos que se encargue la comida previamente para hacer las cosas más fáciles para todos.

Our Christmas menu is below and is available from the 1st of December to the 22nd for parties of 10 or more. Want to book a table for less than 10 people? No problem just give us a call on 871110893 or email us on info@projectsocial.co to make a reservation and you can just order from the main menu on the night.

Nuestro menú navideño a continuación esta disponible del 1 al 22 de Diciembre para fiestas de 10 o más personas. Quereis una mesa para un grupo más pequeño? No hay problema, llámanos al 871 110 893 o escríbenos a info@projectsocial.co para hacer una reserva, podreis pedir vuestra comida al momento cuando esteis todos juntos. 

BURGERS
All served with lettuce, tomato, red onion mayonnaise and thin fries

CHEESE AND BACON BURGER with cheddar cheese

CHIMICHURRI CHICKEN BURGER with Manchego cheese

PIG & TING Pulled pork, coleslaw, BBQ sauce and pickled gherkins

THE TOURIST Beef patty, Stilton cheese, crispy bacon and tomato relish

MARLEY Cauliflower, lentils, kidney bean, seeds, and curry paste patty with mango salsa (V)

LUNA Baked sweet potato, quinoa, and sweet paprika patty with smashed avocado (V)

LIV PIXIE Roasted leeks & garlic, lentils, thyme patty with Manchego cheese and fries (V )

Make it Vegan or gluten free with an avocado bun. Extra 2€   Spelt Buns 1€

Bacon | Goats Cheese | Blue Cheese | Avocado | Bacon Jam 2€ each
Fried Egg | Caramelised onion 1.5€ each | Extra burger patty 4€

OTHERS

Jumbo corn fed free range BBQ chicken wings with thin fries (GF)

Slow cooked BBQ pork ribs with coleslaw and thin fries (GF)

Warm salad of buckwheat, leek, carrot, sun-dried tomato, mushrooms, toasted sunflower seeds and pesto (VG) (GF)

Spinach, lambs lettuce, walnuts, apple, cranberry, celery, toasted hazelnuts, beetroot, balsamic & garlic dressing (VG) (GF)

DESSERTS
Vegan chocolate mousse (VG) (GF)
Cheesecake of the day (GF)
Crumble of the day with custard (GF)
Date sticky toffee pudding with vanilla ice cream (GF)

DRINKS
Glass of organic red, white or rose wine
Cana de Moritz lager or Punta Este amber lager
Homemade lemonade or homemade iced tea
Bottle of Coca Cola, Zero, Sprite, Fanta or water

************

HAMBURGUESAS
Todas se sirven con lechuga, tomate, cebolla roja, mayonesa y patatas fritas

HAMBURGUESA CON QUESO Y BACON – hamburguesa de carne de vacuno 200g, queso y bacon

HAMBURGUESA CON POLLO salsa Chimichurri y queso Manchego

PIG Y TING cerdo deshilachado, ensalada del col, pepinillos en vinagre y salsa

BBQ EL TURISTA Hamburguesa de carne de vacuno 200gr, queso azul, bacon crujiente, relish de tomate

MARLEY Hamburguesa de coliflor, lentejas, judias pintas, mezcla de semillas con curry y salsa de mango (V)

LUNA Hamburguesa de boniato asado, quinoa, pimiento dulce y puré de aguacate (V)

LIV PIXIE hamburguesa de puerro y ajo horneados mezclado con lentejas con queso Manchego (V)

Conviertela en vegana cambiando el pan por aguacate, Extra 2€    Bollito de Espelta 1€

Bacon | Q. Cabra | Q. Azul | Mermelada de bacon 2€ cada uno
Huevo Frito | Cebolla Caramelizada 1.5€ cada uno | Hamburguesa extra 4€

OTROS
Alitas gigantes de pollo de corral, con salsa BBQ y patatas fritas (GF)

Costillas de cerdo cocinadas lentamente y glaseadas con salsa de BBBQ, ensalada de col y patatas fritas (GF)

Ensalada templada : Trigo sarraceno, puerros, zanahoria, tomate seco, champiñones, pipas tostadas y salsa pesto (VG) (GF)

Espinacas, canónigos, remolacha, apio, manzana, arándanos, nueces, avellanas y salsa de ajo y balsámico (VG) (GF)

POSTRES
Mousse de chocolate vegano (VG) (GF)
Tarta de queso del aradanos (GF)
Crumble del dia, servido con natilla casera (GF
Bizcocho caliente de caramelo y dátiles con helado de vainilla (GF)

BEBIDAS
Copa de vino Finca Fabian Organico
Caña de Moritz ó Punta Este
Té Helado Casero ó Limonada Casera
Coca Cola, Zero, Sprite, Fanta o Agua

******